Àngels Margarit

La coreògrafa i ballarina catalana Àngels Margarit va ser la convidada d’aquesta emissió de l’Extraradi del passat 2 de novembre.

El programa que condueix l’Olga Vallejo les tardes a la COM rebia l’artista, que acaba de rebre el Premi Nacional de Dansa en la categoria de creació. Aquest guardó que concedeix anualment el Ministeri de Cultura ha estat lliurat enguany a l’Àngels en reconeixement a tota una trajectòria, però especialment a la seva creació d’un llenguatge coreogràfic i un estil propis.

Podeu escoltar aquest fragment del programa en què l’Olga felicita a l’Àngels pels 25 anys de Mudances, la companyia de dansa que dirigeix; amb motiu d’aquest aniversari el Mercat de les Flors li dedica durant tot aquest mes de novembre una retrospectiva, programant algunes de les peces emblemàtiques de la companyia com “Kolbebasar” del 1988, o “Corol·la”, un sol de dansa que es va estrenar l’any 1992.

Acompanyeu-nos i escolteu aquesta interessant conversa al voltant de la dansa que es va realitzar als estudis de COMRàdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes