Baròmetre

La xarxa de COMRàdio arriba als  609.000 oients segons certifica la cinquena onada del Baròmetre de la Comunicació

Les dades de la cinquena onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura confirmen  un increment de l’audiència de COMRàdio, que juntament amb el conjunt de la xarxa d’emissores del Consorci de Comunicació Local es mantenen com a quart operador de ràdio a  Catalunya amb 609.000 oients, en els darrers 30 dies.
Segons aquesta nova  onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura,  l’audiència  de COMRàdio acumulada en els darrers 30 dies augmenta fins els 164 mil oients, el que suposa un increment d’11 mil oients  respecte l’anterior estudi.
Aquestes xifres reafirmen, una vegada més, la importància de les emissores públiques locals en el sector comunicatiu català.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes