mctxema

A través d’una nova secció que s’estrena aquest dimarts amb una classe de màgia al CEIP Baró de Viver, al barri barceloní de Sant Andreu

El magazín de cultura urbana Extraradi, que Olga Vallejo condueix de dilluns a divendres de quatre a set de la tarda, emetrà en directe a partir d’aquest dimarts una secció quinzenal que mostrarà com alumnes de diferents escoles de l’àrea metropolitana participen en tallers promoguts pel mateix programa.

Es tracta de tallers que combinen la divulgació amb l’entreteniment, i que comprenen una àmplia gama de disciplines, com la cuina, la màgia, el xinès, el beatboxing o el reciclatge creatiu.

Diferents especialistes en aquestes matèries impartiran els tallers, que se celebraran cada 15 dies de dos quarts de quatre a dos quarts de cinc de la tarda i on hi prendran part una vintena de nens i nenes d’entre 9 i 12 anys.

Cada dos dimarts, Extraradi connectarà durant un quart d’hora amb la seva unitat mòbil, capitanejada pel periodista Franc Lluís, que s’haurà desplaçat a un dels centres per conèixer com s’ha desenvolupat el taller, en conversa amb el professor i la mainada.

Aquest dimarts la secció s’estrena amb un taller de màgia al CEIP Baró de Viver del barri barceloní de Sant Andreu, on hi participaran alumnes de sisè de primària. El mestre de cerimònies serà el Mc-Txema, explorador ocasional d’Extraradi.

Pots seguir Extraradi al bloc del programa, a Facebook i Twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes