programa256imgflyer

Dies abans de la Diada de Sant Jordi l’escriptora barcelonina visitava els estudis de la casa per compartir micròfons amb la conductora del Matins.COM, Glòria Serra.

“Beirut se ha metido en mí, me ha absorbido” llegia la Glòria en un fragment del llibre “La amante en guerra” que la convidada havia escrit durant la seva estada a la capital del Líban; precisament en aquella ciutat, al barri de Hamra, havia tingut ocasió de viure en primera persona l’ofensiva militar que l’exèrcit d’Israel havia iniciat l’estiu de 2006. L’observació que feia la Glòria, fidel seguidora de l’obra de Maruja Torres, era que es feia molt difícil destriar el fil novel·lesc de la realitat.

L’escriptora havia decidit quedar-se al Líban, donar la cara i baixar a la sorra per torejar amb la difícil situació que patia la societat civil. “La amante en guerra” parlava de la realitat tan complexa de l’Orient Pròxim, sempre amb la lectura irònica del món que oferia la seva ploma.

Si en voleu saber més detalls podeu escoltar aquí l’entrevista sencera amb l’autora de “Mientras vivimos”. Aquesta conversa es va dur a terme a les instal·lacions de COMRàdio el 20 d’abril de 2007.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes