20101128 Periodico eleccions b

Aquest diumenge amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, COMRàdio emet un programa especial. A partir de les 19.45 h, el seguiment dels comicis, l’escrutini, les reaccions dels polítics, i una anàlisi detallada de les eleccions amb diferents comentaristes. Jordi Duran i Carme Defez conduiran aquest espai, que connectarà amb els periodistes desplaçats al centre de dades i a les seus dels partits per recollir l’ambient i la valoració dels resultats.

Des de l’estudi, Duran i Defez compartiran una primera taula d’anàlisi amb Lluís Pastor, professor de Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC); Miquel Martin Gamisans, consultor de Comunicació; Joan López, professor de Periodisme de la Universitat Abat Oliva; i Agustí Colominas, director d’estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.

La segona taula d’anàlisi i reflexió estarà formada pels periodistes Toni Bolaño i Vicent Sanchis, i l’exdiputat del Partit Popular de Catalunya (PPC), Josep Curto.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes