Barça-R.Madrid a COMRàdio

Arxiu històric - 28/11/2010

Jordi Pons

A partir de les 20 h, programa especial amb la retransmissió de Jordi Pons. Ampli dispositiu de la COM per seguir durant tot el dilluns el Barça-Madrid.

COMRàdio desplegarà aquest dilluns un ampli dispositiu informatiu per seguir tota l’actualitat que generi el clàssic Barça-Madrid, que es jugarà a les 21 h al Camp Nou.

D’una banda, els butlletins horaris oferiran durant tot el dia l’última hora relacionada amb el partit, a través de connexions amb els periodistes desplaçats als punts de concentració dels dos equips.

Al seu torn, Sergi Mas, a partir de les 14.30 h, reforçarà l’atenció sobre el clàssic ampliant la informació recollida fins al moment en el programa Que has dinat?.

Finalment, a les 20 h, una hora abans del partit, arrencarà el programa especial El Barça juga a la COM amb una crònica en directe de l’ambient dins i fora del Camp Nou, amb l’atenció posada en l’arribada dels equips i l’estat d’ànim de les dues aficions.

I a partir de les 21 h Jordi Pons narrarà el desenvolupament del matx des de l’estadi, una crònica que completarà Ignasi Trapero, que estarà a peu de gespa. Des dels estudis centrals de la COM, Marta Casas, Joan Barberà i David Amador també comentaran la retransmissió.

Després del partit, el programa s’allargarà amb les declaracions dels protagonistes del clàssic.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes