Acaba el Fòrum 10 de Ràdio Puig-reig

Arxiu històric - 26/11/2010

Fòrum 10 ràdio Puig-reig
Aquest vespre finalitzen les sessions del Fòrum 10 de Ràdio Puig-reig, que s’han desenvolupat durant el mes de novembre. L’edició d’aquest any portava l’enunciat “Hàbits i canvis en el consum de la ràdio i televisió a les xarxes socials”. Ha comptat com a ponents amb destacats professionals del món de la comunicació com Sergi Mas, director del programa Que has dinat? de la COM, Manel Fuentes i Cristina Puig.

A la taula d’aquest vespre hi sera Núria de José, directora de continguts de COMRàdio, Dani López del canal Super3 i Xavier Serra, professor i expert en xarxes socials. Josep Genescà, director de Ràdio Puig-reig serà el moderador.
Clourà l’acte Santiago Ramentol, conseller del CAC.

Recollim la notícia publicada avui al Regió 7 de Manresa.

Fòrum 10 de Ràdio Puig-reig

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes