IMG00194-20101122-1610 B

“Processos d’àudio digital” ha estat la temàtica vertebradora de la sessió

La tercera sessió del cicle de “l’Aula de Formació de COMRàdio s’ha dedicat a “Processos d’àudio digital” i s’han tractat temes com la cadena d’àudio, la conversió analògic-digital, els protocols de comunicació i l’edició digital entre d’altres.Aquesta tercera jornada de formació adreçada als tècnics de les emissores municipals ha tingut lloc aquest dilluns 22 de novembre i ha anat a càrrec d’Josep M. Riera Comellas, enginyer electrònic industrial amb una llarga trajectòria com a professor en el món de l’àudio i Jordi Salvadó Valduinos, tècnic de so amb estudi propi.

“L’Aula de COMRàdio, dirigida i coordinada pel periodista Enric Sopena, va arrencar el dilluns 18 d’octubre d’aquest mateix any amb una primera sessió dedicada a ‘La ràdio municipal a Internet: podcast i xarxes socials. La Sindicada 2.0′ on hi van participar més d’una trentena de tècnics d’emissores municipals.

El cicle de formació, que té una durada de 12 hores repartides entre 4 dies, finalizarà el proper 13 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes