Hebe de Bonafini

Hebe de Bonafini al Catalunya Plural

La presidenta de l’associació Madres de Plaza de Mayo era a Barcelona per participar en unes jornades de l’organització Endavant. Aprofitant aquesta visita a la ciutat comtal, l’Hebe va voler parlar amb la Sílvia Cóppulo per a l’espai de COMRàdio Catalunya Plural.

Podeu escoltar aquesta conversa, que va tenir lloc el 15 de maig de 2003. La Sílvia va voler saber sobre la situació que s’estava vivint a l’Argentina en aquells moments, quan estaven a punt de conèixer els resultats de les eleccions presidencials. L’Hebe va dir que per a ella una democràcia havia de ser necessàriament un país on hi ha feina, on tothom es guanya el pa amb el seu treball, on la gent pot accedir a l’habitatge, tots els menors estan alfabetitzats i la sanitat pugui estar garantitzada. En aquest sentit, creia que l’Argentina no es podia considerar una democràcia; era, en les seves paraules, un país de polítics traïdors i lladres.

També va explicar que les integrants de Madres de Plaza de Mayo no estaven disposades a acceptar la mort dels seus fills, i que no volien una compensació econòmica mentre els assassins continuaven en llibertat. Del funcionament de la Universitat associada al seu col·lectiu va parlar-ne vastament. També, de la seva admiració per la figura de Fidel Castro.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera només heu de fer clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes