Valentí Fuster
Escolteu els consells del cardiòleg Valentí Fuster, tota una eminència pel que fa al tractament i la investigació de les afeccions cardiovasculars. En aquesta emissió del Catalunya Plural del 13 de desembre de 2004 el convidat aportava una dada reveladora: les malalties relacionades amb el cor eren la primera causa de mortalitat als països desenvolupats. El doctor afegia que l’obesitat i el tabaquisme hi tenien molt a veure.

En aquesta conversa amb la Sílvia Cóppulo el convidat declarava que per portar una vida saludable és fonamental menjar menys i fer més exercici. Va explicar també que diverses línies d’investigació s’havien obert per tal d’estudiar les molècules que provocaven l’infart de miocardi. La seva vida quotidiana i els reptes que assumia diàriament van ocupar un espai important en aquesta emissió.

Feu clic aquí per escoltar l’entrevista que Valentí Fuster va oferir als micròfons de COMRàdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes