Núria Espert i “La brisa de la vida”

Arxiu històric - 17/11/2010

Núria Espert

L’equip del Dies de ràdio, amb l’Elisenda Roca al capdavant, rebia aquesta gran dama del teatre que és l’actriu Núria Espert. En aquesta ocasió, us convidem a escoltar aquesta animada conversa que va tenir lloc el 6 de març de 2004 als estudis de la COM: aquell mateix dia l’actriu tenia dues funcions al Teatre Borràs de l’obra firmada pel britànic David Hare “La brisa de la vida”. En aquest muntatge teatral dirigit per Lluís Pasqual, Núria Espert tenia ocasió de compartir protagonisme amb l’actriu Amparo Rivelles per primera vegada.

L’Elisenda Roca va voler ratificar als oients la bellesa exterior i interior de la dona que centrava aquesta edició del Dies de ràdio: de les decisions que havia hagut de prendre al llarg de la seva carrera i d’altres detalls relacionats amb la seva vida van parlar-ne vastament en aquesta entrevista.

Feu play aquí si voleu escoltar-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes