Josep Cuní

Aquí teniu un recull de les promos genèriques i de les principals seccions de Els matins amb Josep Cuní, a l’antena de COMRàdio de setembre de 1995 a juliol de 2000.

Quasi 30 minuts de promos: Crònica del segle XX amb Joan B. Culla, El que mengem amb Llorenç Torrado, Joc de Jaumes amb Jaume Camps i Jaume Sobrequés, Les coses de la vida amb Teresa Pàmies, Diari de la natura amb Miquel Rafa, Mengem bé? amb Abel Mariné, Tertúlia d’esports amb Santi Nolla, Joan Patsi, Pitu Abril, Jordi Pons i Aurora Masip, Foc creuat amb Ernest Lluch i Baltasar Porcel, Diari de la natura amb Martí Boada, Crítica compartida amb Ferran Monegal, Carta oberta amb Manuel Trallero, Universitat activa amb l’assessorament de les universitats públiques de Catalunya, García Lorca: la resurrecció, Qualitat i bons aliments amb Abel Mariné, Àrea de servei, etc…

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes