Programació COMRàdio. Temporada 2008-2009

Arxiu històric - 15/11/2010

graella-08-09 b

Arribem avui a la temporada radiofònica 2008-2009. És la primera programació amb Núria de José com a directora de Continguts de COMRàdio.

També hi podeu trobar la relació dels equips dels programes.

Temporada 2008-2009 COMRàdio Equips

Les novetats més destacades son El dia a la COM amb Jordi Duran i Albert Vico, que ocupa tot el matí, Que has dinat? amb Sergi Mas, Buda Club a les matinades amb Jaume Escala i Extraradi amb Olga Vallejo passa a ser programa diari de tardes i es realitza des de Ràdio Ciutat de Badalona.

Les emissores municipals aporten les notícies de les seves demarcacions als informatius Notícies en xarxa que s’emeten en dues edicions diàries de 30 minuts i als butlletins horaris.

També es realitzen des d’emissores municipals Com llevar-se amb Ivan Llensa i David Gelonch, Jazz FM des de la Ràdio Municipal de Terrassa, Música.cat des de Ràdio Manlleu, Bad Music des de Ràdio L’Hospitalet, Fés natura des de El Prat Ràdio.

Podeu escoltar les promos de El dia, Notícies en xarxa, Que has dinat?, Extraradi, Digues COM, Tots x tots, Tal com som, La nit, Icult, Com llevar-se, L’Altra cara de la lluna, Amunt i avall i Icult cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes