Anem de viatge amb el Carretera i manta

Arxiu històric - 15/11/2010

2003 Carme Ayala

La Carme Ayala conduïa aquest espai viatger a la freqüència de COMRàdio. Al programa del 12 de maig de 2003, que ara podeu tornar a escoltar al Bloc dels 15 anys de la COM, n’eren moltes i molt variades les propostes adreçades als oients més inquiets per engrescar-los a fer la maleta. En primer lloc, l’equip del Carretera i Manta contactava amb Carlos Zapico, regidor de medi ambient de l’Ajuntament de Gijón, per suggerir-nos una visita al Jardí Botànic de l’Atlàntic d’aquesta ciutat. Amb una situació sorprenent, arbres de més de 150 anys i una ornamentació característica dels jardins del segle XIX, una passejada pels seus senders ben pagava la pena.

La ciutat d’Innsbruck, capital del Tirol, n’era la següent parada en el recorregut proposat per aquesta edició del Carretera i manta: l’oferta d’activitats a l’estiu, les opcions per allotjar-s’hi i, en definitiva, tota la informació pràctica necessària per preparar bé el viatge quedaven al nostre abast en qüestió de minuts.

De la mà del Manel Vila, President del Gremi d’Hostaleria del Maresme, reconstruíem la història del turisme en aquesta regió des de l’arribada dels primers visitants d’origen alemany. El boom de la construcció i les noves professions relacionades amb aquest fenomen van ser-ne les principals conseqüències.

Al tram final del programa la Carme Ayala contactava amb l’Anna Camps per parlar de la celebració del Temps de les Flors a la ciutat de Girona.

Us deixem amb el programa sencer.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes