L’esmorzar de Maitena a la COM

Arxiu històric - 12/11/2010

Maitena

El 20 d’octubre de 2001 la coneguda humorista gràfica compartia esmorzar amb l’equip del Dies de ràdio, un programa capitanejat per l’Elisenda Roca a la sintonia de la COM. La darrera entrega de la seva obra “Mujeres alteradas” (Editorial Lumen) havia estat notícia aquells dies: el sentit de l’humor de Maitena, directe i espontani, tornava a mostrar en clau irònica els problemes que les dones tenen amb elles mateixes, amb els seus fills, marits o amants, però també amb els pares i amics.

Les seves tires, fàcilment identificables, es publicaven en diaris tan prestigiosos com El País, La Nación a l’Argentina, o La Stampa a Itàlia. Però l’èxit li havia arribat després de molts anys de treballar sense descans, compaginant molts treballs i, generalment, cobrant molt poc. També havia hagut de treure temps per conciliar les responsabilitats laborals amb la vida familiar. Les seves historietes es van posicionar amb el temps en els millors espais que infinitat de publicacions reserven a l’humor gràfic.

Les seves vinyetes són transgressores, irreverents, i acostumen a tenir molt de text perquè afirma la Maitena que li costa molt expressar-se sense paraules. Us convidem a escoltar aquesta divertida conversa on va haver-hi temps per comentar una afirmació de Manuel Fraga relacionada amb el paper de les dones a la societat moderna, el poder de seducció de Ricardo Darín i la gran injustícia que la cel·lulitis suposa per al sexe femení.

Podeu escoltar l’entrevista sencera fent play aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes