Ferran Adrià 3

El cuiner més famós del món seia als estudis de COMRàdio amb el periodista Joan Barril. Tots dos intentaven interpretar les últimes notícies relacionades amb la projecció internacional del creador d’El Bulli. Sense anar més lluny, el prestigiós diari The New York Times l’havia inclòs en el rànquing de les cent persones més influents del món; el cert era que ni el propi Adrià ni la seva dona  s’ho acabaven de creure. “Estic una mica cohibit”, confessava el Barril davant d’aquesta informació.

Humil i dotat d’un gran sentit de l’humor, Ferran Adrià deia no entendre tot el que li havia passat en el transcurs del darrer any. En aquesta entrevista que ara us oferim -es va realitzar per a l’espai La República l’11 de novembre de 2004- explicava la gran responsabilitat que tenien els cuiners d’ajudar les persones a casa, quan després de la jornada laboral s’havien de posar mans a l’obra per preparar el sopar. En només mitja hora es poden fer coses molt interessants, deia, però qui ens ho explica? En aquesta línia també va comentar la importància d’implantar una assignatura de cuina a les escoles.

Es va mostrar contundent quan afirmava que no es podia ser el millor cuiner del món, encara que li haguessin penjat l’etiqueta, perquè, segons ell, era una qualitat que no es podia mesurar. Tot i això, el feia feliç il·lusionar la gent.

Us deixem amb les paraules de Ferran Adrià.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes