IMG00143-20101108-1609 b

S’ha celebrat la segona sessió del curs 2010-2011 de l’Aula de Formació de COMRàdio

“La ràdio al carrer”
ha estat la temàtica vertebradora de la sessió

La segona sessió del cicle de “l’Aula de Formació de COMRàdio” s’ha dedicat a La ràdio al carrer. Aquesta segona jornada de formació adreçada als tècnics de les emissores municipals ha tingut lloc el dilluns 8 de novembre i ha anat a càrrec d’Oriol Icart i Juan A. Calderon, coordinador tècnic i coordinador dels serveis exteriors, respectivament, de COMRàdio.

“L’Aula de COMRàdio”, dirigida i coordinada pel periodista Enric Sopena, va arrencar el dilluns 18 d’octubre d’aquest mateix any amb una primera sessió dedicada a ‘La ràdio municipal a Internet: podcast i xarxes socials. La Sindicada 2.0’ on hi van participar més d’una trentena de tècnics d’emissores municipals.

El cicle de formació, que té una durada de 12 hores repartides entre 4 dies, finalizarà el proper 13 de desembre.

YouTube Preview Image

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes