Monsenyor Ricard Maria Carles a La República

Arxiu històric - 3/11/2010

Ricard Maria Carles

El periodista Joan Barril entrevistava l’arquebisbe emèrit de Barcelona; feia només unes setmanes que Ricard Maria Carles havia tornat de Roma, on havia participat al conclave designat per escollir el nou Papa. En la quarta votació va sortir el nom de Joseph Ratzinger per més de dos terços dels electors, un fet que parlava del consens que va haver-hi entre els cardenals.

Monsenyor Carles es va referir al Sant Pare Benet XVI com un home que es prenia en broma a si mateix, distès i molt allunyat de la imatge de pastor alemany que d’ell s’havia creat. Era una persona que s’havia dedicat a les lletres i que havia consagrat la seva atenció a la doctrina i la moral de l’església. Però sobretot, deia, el nou Papa era un home molt dialogant i obert.

Quan només queden uns dies per l’arribada del Sant Pare a Barcelona us convidem a escoltar aquesta entrevista que Monseyor Ricard Maria Carles va concedir el 15 de juliol de 2005; pertany a l’espai La R-Pública de la sintonia de COMRàdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes