_DSC8632 b

La Federació Catalana d’Handbol ha distingit COMRàdio per la difusió que fa d’aquest esport en el programa Que has dinat?, que dirigeix i presenta Sergi Mas, de dilluns a divendres de 14.30 h a 16 h.

Aquest espai d’actualitat esportiva dedica cada dijous una secció a l’handbol, conduïda per Èric Jiménez. Al voltant de les 15.30 h i durant 20 minuts, Jiménez repassa els resultats més destacats de les diferents categories i entrevista els protagonistes del moment.

Sergi Mas s’ha mostrat satisfet pel premi, i ha manifestat que aquest reconeixement “referma la voluntat poliesportiva del programa Que has dinat?. A Catalunya, la informació esportiva va més enllà del futbol i del Barça. Hi ha moltes disciplines i categories que han de tenir el seu tractament en una ràdio amb voluntat de servei públic”.

El premi es lliurarà aquest divendres a les nou del vespre, en el marc de la 24a Festa de l’Handbol Català que la Federació Catalana d’Handbol celebrarà a les instal•lacions d’Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt.

Que has dinat? es pot seguir a Facebook i Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes