La ràdio novel·la Eulàlia a Les tardes

Arxiu històric - 26/10/2010

2001-07-29-COMdiesderadio-aquariumbcn08 b

Si voleu passar una bona estona podeu escoltar aquesta ràdio novel·la escrita i dirigida per Núria Furió: “Eulàlia” es va emetre al programa de COMRàdio Les tardes amb Elisenda Roca, la temporada 1996-1997.

Segons ens diu el narrador des de bon començament, aquesta és la història d’una dona marcada per la seva desgràcia. Una història plena de dones i de desgràcies. Tot i que també n’havia fet referència a una història ben desgraciada i a una desgràcia d’història… Jutgeu per vosaltres mateixos: us avancem que té tots els ingredients que es podria esperar d’una bona novel·la radiofònica. Amor, misteri, emoció, passió, sensibilitat, sexe i mort hi són presents.

Els personatges no estan molt ben perfilats, de vegades no saben a quina situació es troben, i és cert que es podien entendre millor amb el narrador, però no es pot tenir tot. Us desvetllem un petit secret: en aquesta història hi ha una gran absència. Endevineu per què?

Us deixem amb els dos primers capítols de “Eulàlia”.

4 comentaris La ràdio novel·la Eulàlia a Les tardes”

 1. Simon Perez escrigué:

  Me gustaría saber como puedo conseguir la radionovela Eulàlia entera, si es que se puede conseguir o adquirir de algún modo.

  Gracias.

 2. Miguel escrigué:

  A mi també m’agradaria aconseguir-la. Hi hauria possibilitat?

 3. Josep Sempere escrigué:

  M’agradaria saber com puc aconseguir els textos de la ràdio novel·la sencera.

  Com podria ser?

  Espere la vostra resposta.

  Gràcies

 4. agustin t escrigué:

  me gustaria poder conseguir la radionovela eulalia entera es posible gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

  Etiquetes