20000728 Comr09

El 27 de juliol de 2000, Jordi Llonch presentava a l’estudi 1 de la COM la programació per la temporada 2000-2001. Clica sobre la imatge i podràs veure algunes fotografies.

Jordi Llonch havia subtituit com a director general de COMRàdio a Enric Sopena. La marxa de Josep Cuní a la ràdio privada va fer que s’optés per donar-hi una volta important a la programació. Es produeix la incorporació de Joan Barril que obriria una etapa de 5 anys amb el programa La R-Pública (la ràdio pública) i més tard La República.

En el fragment d’àudio escoltareu a Jordi Llonch, Joan Barril (La R-Pública), Sílvia Cóppulo (Catalunya en Plural), Albert de la Torre (Fet a Barcelona), Virtu Morón (A la de tres), Elisenda Roca (Dies de Ràdio), Esther Sardans (Les Nits), Marta Montagut (Scratch) i Francesc Triola (Tots x tots).

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes