Juan Luis Cebrián

Els matins amb Josep Cuní tenia com a convidat al programa del 6 de juny de 1998 Juan Luis Cebrián, actual president de la comissió executiva i conseller delegat del Grupo Prisa. El motiu principal d’aquesta entrevista era el seu llibre “La red: cómo cambiarán nuestras vidas los nuevos medios de comunicación”, una obra que obria un debat necessari entorn de les transformacions que estaven introduint les noves tecnologies en la manera de relacionar-nos.

Cebrián parlava d’un món ple de paradoxes, on els canvis en la forma de comunicar-nos es donaven a una gran velocitat. En la seva opinió, no existia una consciència suficient entre els que prenien decisions sobre això, i tampoc no hi havia un treball intel·lectual generat al voltant d’aquest fenomen.

La informació era cada vegada més entreteniment i oci, i cada vegada menys cultura i coneixement. Us convidem a escoltar aquesta entrevista que Juan Luis Cebrián va oferir als estudis de COMRàdio: les seves declaracions exposen els seus dubtes i les seves interessants reflexions sobre un tema de gran actualitat. Aprofitem per convidar-vos a escoltar aquesta emissió avui, quan Augusto Delkader, abans conseller del Grupo Prisa, ha estat nomenat  president de Prisa/ Radio en substitució d’Ignacio Polanco; una mesura que forma part de la profunda reestructuració iniciada en els consells d’administració de les companyies filials de Prisa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes