20101018 Inaugruacio Aula de COMRàdio 2010-2011 c

L’Aula de COMRàdio”, dirigida i coordinada pel periodista Enric Sopena, ha arrencat aquest dilluns 18 d’octubre, el curs 2010-2011 amb el primer cicle  que consta de 4 sessions  que es desenvoluparan  fins el 13 de desembre i que van adreçades  als tècnics de les emissores municipals.

La inauguració d’aquest nou curs ha anat a càrrec del director general de COMRàdio, Francesc Triola i el director i coordinador de l’Aula, el periodista Enric Sopena. Triola ha destacat davant dels representants de les emissores municipals que “innovar ho hem de fer nosaltres i alhora hem de compartir els coneixements”. De la seva banda,  Sopena ha dit que “la COM ha esdevingut  el referent de la ràdio de qualitat i de proximitat”

Aquesta primera sessió sota el títol “La ràdio municipal a internet: podcast i xarxes socials. La Sindicada 2.0” ha estat  impartida per Toni Miedes, coordinador de l’Àrea digital de la COM, i Quique Azcona, que n’és l’administrador tècnic. Miedes ha explicat que “cal conèixer  les eines que ens permeten de forma senzilla fer arribar la ràdio a la xarxa”

20101018 Aula Formació  1º sessio b

Més d’una trentena de tècnics d’emissores municipals han assistit a aquesta primera sessió  del curs de “L’Aula de COMRàdio” que se celebra per segon any consecutiu. Aquest nou cicle, adreçat als tècnics de les emissores municipals, té una durada de 12 hores repartides entre 4 dies (18 d’octubre, 8 de novembre, 22 de novembre i 13 de desembre).

20101018 Inauguració Aula de COMRàdio 2010-2011(2) b

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes