ONA MALGRAT

Ràdio Malgrat (107.4 FM) presentava, aquest passat dilluns 11 d’octubre a les 12 h , el nou projecte d’emissora municipal i la temporada 2010-2011 en un acte públic al Centre Cultural de la vila amb la participació del periodista Sergi Mas.

A partir d’ara Ràdio Malgrat passa a ser Ona Malgrat. El nou projecte està basat en la “profesionalització, la qualitat, la proximitat i la transparència”. La responsable de l’emissora, Laura Téllez, defensava l’objectiu de convertir-se en el mitjà de comunicació referent del municipi i els ciutadans de Malgrat.

Aquest canvi de rumb queda emmarcat també en la celebració dels 30 anys de vida de l’emissora nascuda de la vocació d’un grup de persones que ho han fet possible. Va presidir l’acte l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy.

A partir de les 14.30 h i fins les 16.00 h, Sergi Mas feia el seu programa diari d’esports “Que has dinat?” de COMRàdio, en directe.  L’emissora municipal va fer una  jornada de portes obertes perquè els oients poguessin veure com Sergi Mas i el seu equip feien el programa.

Recuperem ara el programa Que has dinat? des d‘Ona Malgrat.

http://www.ajmalgrat.es/

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes