ok19971998 B

Podeu consultar quines persones formaven els equips dels programes de la COM la temporada 1997-1998.

Temporada 1997-1998. Equips

Podeu consultar la graella de programació de la COM de la temporada 97-98 i un recull de promos.

Les novetats eren Això no toca, el “comedy show” dels caps de setmana, de 10 a 1, amb Miquel Giménez amb la col·laboració de Lluís Miquel Martínez. Era un programa fonamentat amb un estil d’humor desanfadat, modern i actual. Estructurat al voltant de mini-seccions, amb un ritme molt picat i amb una estètica radiofònica moderna. Entre els col·laboradors del programa hi havia, Juan Carlos Ortega, Helena Domínguez, Alberto García Demestres, Isabel Estradera, Julián Delgado i Assumpta Roura. El dossier de la programació afegia que era un programa d’humor en estat químicament pur, amb un to “gamberro” i “satíric”.

El que mengem, un programa de cuina dirigit i presentat per Llorenç Torrado, els caps de setmana de 9 a 10 del matí. El programa dels dissabtes estava dedicat a tractar temes pràctics de cuina i a resoldre dubtes dels oients i el diumenge amb format de tertúlia cada setmana es tractava un producte diferent des de la vessant de les sensacions. Segons Torrado, “menjar és l’art que ajunta els cinc sentits, per això el que intentarem és fer un programa sobre les analogies i les sensacions que un producte determinat produeix en cada persona”. El Llorenç va morir l’agost de 2007.

Dissabte apte, un magazín amb clau d’humor amb Virtu Moron i Empar Moliner, de 4 a8 de la tarda dels dissabtes. En aquell moment Virtu i Empar eren una parella desconeguda pels oients de COMRàdio. En el programa hi tenien cabuda tot tipus de temes d’actualitat tractats amb l’humor característic de les dues conductores. També es buscava la participació dels oients.

Pel que fa a les franges informatives destacava que el programa Els matins amb Josep Cuní avançava en una hora el seu horari, a les 6 del matí. La principal característica de la nova temporada venia determinada per una major potenciació de tota la informació relacionada en l’àmbit català, en tots els informatius i butlletins horaris. Per aconseguir l’objectiu es potenciava la xarxa de corresponsals a tot Catalunya i es comptava amb el suport de totes les emissores municipals consorciades de COMRàdio.

Més esports. Diariament hi havia un espai amb la participació dels oients Esportivament parlant amb Jordi Pons. Les transmissions dels partits del Barça anaven a càrrec ja de Jordi Pons i els de l’Espanyol de David Bernabeu.

Programació 1997-1998 COMRàdio

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes