20071125 COM 9 b

Us convidem a escoltar aquest programa especial que es va emetre ara ja fa sis anys per commemorar el vint-i-cinquè aniversari del naixement de les emissores municipals. Va ser al mes de setembre de 1979 quan la ràdio d’àmbit local, coincidint amb l’arribada dels primers ajuntaments democràtics, començava la seva singladura.

Francesc Triola parlava en aquest especial amb algunes de les persones que van participar directament en aquestes primeres emissions, uns pioners que van aportar-hi tot el seu entusiasme i moltíssima dedicació. Els convidats Emilio Prado, Antoni Cintes, Lídia Juste, Joan Grifols i Josep Genescà configuren amb el seu testimoni una petita història de la ràdio local. Una història que començava dos anys més tard del final de la dictadura i l’alliberament de la informació, i ho feia amb molta empenta i en català.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes