Programació de COMRàdio per l’estiu 2009

Arxiu històric - 17/09/2010

COMFotofamilia_Estiu09 b

De la franja de El dia se’n fan càrrec, de 7 a 12, Josep Maria Cano i de 12 a 2 Núria Jar. El Que has dinat? queda en mans d’Ignasi Trapero i l’Extraradi de Franc Lluís. La franja de vespre Miquel Murga presenta Passa-ho i la de matinada Oscar Moré amb L’escotilla.

El magazín dels matins del cap de setmana Bones vibracions és presentat per Gisela Puntí. A les 10 de la nit de dissabte i diumenge arriba La cultura en banyador amb Alfred Picó.

Les tardes del cap de setmana són musicals amb Cristian Serrano i Summertime.

Es manté COM llevar-se des de Mataró Ràdio. Olesa Ràdio aporta Moments d’òpera amb Albert Galceran, Ràdio Berga Els més sonats, Ràdio Arenys de Munt Mitternach amb Cristina Blasi, Ràdio Cornellà Pressupost zero amb David Amador, Ràdio Molins de Rei Bon dia havanera amb Miquel Armengol, Ràdio l’Hospitalet Bad music amb Sònia Narváez i José Luis Martín, Ràdio Municipal de Terrassa Jazz FM amb Enric Carreras, Ràdio Manlleu Música punt cat amb Agustí Sansalvador i El Prat Ràdio, Fes natura amb Ariadna Castillo.

Clica i podràs escoltar un recull de promos de l’estiu 2009.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes