20100916 Portada XarxaCOM

Fa pocs dies ha sortit el número 12 de la revista de la comunicació local XarxaCOM.

A la revista Lluís Recoder, alcalde de Sant Cugat del Vallès diu que “la cooperació i la relació de les ràdios locals amb una emissora de major abast com és COMRàdio és bàsica per a la garantia de la qualitat de les emissores municipals” i Josep Maria Martí, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya diu “les ràdios municipals tenen un llarg futur garantit”

Destaquem els articles dedicats a la ràdio, de Joan Barata Mir, secretari general del CAC “La ràdio municipal com a servei públic”, de Josep Ramon Mora director general de Protecció Civil de la Generalitat, “La ràdio, important en la gestió d’emergències”, de Ramon Miravitllas director de La nit, “Adéu, Jordi Estadella, la veu de la bellesa”, de Sergi Mas director de Que has dinat? “Impulsem els mitjans locals” i d’Isabel Pérez del departament de Comunicació “Unint esforços, més i millor”.

També hi podeu veure informació i fotos de les programacions d’estiu i de la temporada 2010-2011 de la COM.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes