Oriol Soler

L’equip del COM t’ho diria rebia al cardenal i arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, l’11 de desembre de 2007. L’Oriol Soler preguntava al convidat als estudis de COMRàdio si la seva recent investidura com a cardenal -s’havia produït el 24 de novembre- li havia canviat molt la vida. La resposta va ser afirmativa, però en un sentit que té a veure amb les grans emocions: el feia recordar molt els pares, la família, la seva diòcesi de Barcelona, el seu temps d’estudiant al Vaticà i, en general, totes les institucions per on havia passat. També van parlar plegats de l’absència o no de lideratge de l’església catalana. Sistach va remarcar la importància del paper de l’església en la societat, on ha d’incidir fortament per oferir el seu missatge.

L’evangeli pot ajudar molt el conjunt de la societat vers la conformació del bé comú. La conversió del cor, deia monsenyor, és també la conversió de les institucions. Però potser el més interessant d’aquesta entrevista és l’opinió que va manifestar el cardenal arran del debat entre religions i com conviuen les diferents creences dins una mateixa societat. De tot això, i també de la seva debilitat pel futbol, va voler parlar Lluís Martínez Sistach en l’entrevista que va realitzar per a l’espai COM t’ho diria.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes