Copia de 15 Giménez Aixonotoca 1x1

S’obren els micròfons i les veus dels presentadors Miquel Giménez i Imma Sust ens conviden a compartir una bona estona amb tota l’actualitat del dia, això sí, feta a casa, amb estil propi, i amanida amb grans dosis d’ironia i sentit de l’humor. L’Això no toca del 14 de setembre de 2001 venia carregat de notícies, algunes regulars, altres realment dolentes, que l’equip d’aquest programa a la sintonia de COMRàdio presentava amb moltes ganes d’establir un diàleg engrescador. Els protagonistes d’aquest espai sou vosaltres, deia el Miquel Giménez, i trucada rere trucada ens assabentàvem de les opinions que mostraven els oients fidels de l’Això no toca sobre els diferents temes tractats aquell dia.

Podeu tornar a escoltar ara aquest programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes