20100830 El dia b
El president de la generalitat, José Montilla ha criticat durant una entrevista al programa El Dia de COMRàdio “l’ambigüitat” d’Artur Mas i de Convergència i Unió respecte la independència de Catalunya. “Desgraciadament el senyor Mas no és ni el recanvi de Jordi Pujol al capdavant de Convergència i Unió”. Segons el cap de l’executiu català, el projecte amb el què Artur Mas es presenta a les eleccions “s’assembla molt poc al que va significar CiU i a l’espai central que va ocupar. Per la seva radicalitat, per la poca precisió dels seus missatges, per la seva ambigüitat”. “Cada vegada són més radicals en el llenguatge, respecte els objectius no sabem exactament que vol CiU: si aposta per la independència, si aposta per fer un referèndum…”, ha reblat.

Precisament Montilla NO ha volgut desvetllar cap pista sobre quan convocarà les eleccions. S’especula que ho anunciarà aquesta mateixa setmana però el president insisteix que seguirà el protocol estipulat. “Es tracta de facilitar que la gent pugui anar a votar. Jo l’únic compromís, com ja he dit, és que les eleccions no coincideixin amb la visita del Papa”, diu Montilla. El president assegura que té en compte totes les variables de calendari i ha reconegut que el Barça-Madrid del cap de setmana del 27 i 28 de novembre “no és incompatible” amb la convocatòria d’eleccions.

En declaracions a COMRàdio, no ha volgut parlar d’una eventual tercera edició del govern del tripartit. “Jo treballo per governar en solitari”, ha dit, tot i que també ha matisat que “les teves propostes les pots defensar des del govern i a vegades des de l’oposició. Quan es va a unes eleccions s’ha d’estar preparat per una cosa i per l’altra. Amb el convenciment que podem guanyar, però evidentment s’ha d’estar preparat per l’altra”.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes