Ràdio VilafrancaB

23 d’agost de 2003. L’Alt voltatge ens feia vibrar amb el millor rock’n roll. Una coproducció amb Ràdio Vilafranca.

Tal dia com avui de l’any 2003, Josep Sardà, presentador de l’espai Alt voltatge a COMRàdio, ens donava la benvinguda a l’últim programa de la temporada d’estiu. No us perdeu la selecció musical que l’equip de l’Alt voltatge va preparar per a aquella emissió: el tema “Rain on the Scarecrow” del John Cougar arrencava aquesta estona de rock’n roll, seguit d’una de les sorpreses més interessants sorgides en aquells anys, l’àlbum “Gold” del Ryan Adams i la seva cançó “Firecracker”.

El hard rock també tenia la seva  representació de la mà dels Audioslave, una formació que troba les seves arrels en la música de Led Zeppelin. El tema “Alright”, en col·laboració amb els Rage Against the Machine, i el “Bring Them Back to Life” en són dues bones mostres. La banda Deep Purple, el primer àlbum dels Iron Maiden, Carl Perkins i Van Morrison sonaven a través de les ones. Ringo Starr, un dels més abnegats admiradors de Carl Perkins, reinterpreta el seu “Honey Don’t” i escoltàvem la primera cançó escrita pel George Harrison i editada en un àlbum de The Beatles. Es tracta del “Don’t Bother Me”. El programa també tenia preparades algunes perles per als seus oients, com el “Learning to Fly” del Tom Petty and The Heartbreakers, i la col·laboració entre dues figures del panorama nacional, Gerard Quintana i Quimi Portet, en el tema “Fora de control” que podeu trobar al disc “Senyals de Fum”.

Us ho garantim: aquesta selecció musical farà les delícies de tots els amants de la bona música.

1 comentari Agost de 2003. L’Alt Voltatge ens feia vibrar amb el millor rock’n roll”