Estiu de 2006. Aire fresc… a COMRàdio

Arxiu històric - 6/08/2010

20060720 Programació estiu COM b

Entre les novetats més destacades, el magazín del matí Estiu.COM dirigit i presentat per Ramon Company, al migdia Fem l’agost amb Tere Usó, a la tarda repeteix Bufar i fer ampolles, comença l’etapa de El galliner amb Clara Darder, al vespre Marta Palencia ens convida a fer La volta al món en 30 dies, es posa en marxa el programa Noms propis amb Jordi Roura (que aquest estiu de 2010 també està a la graella). Els matins del cap de setmana són per Fran Domènech i el magazín Vacances pagades i les tardes la música és la protagonista de Clau de sol, el 2006 amb Dolors Forns.

Altres programes de la graella, el concurs Jocs de ràdio amb Dolors Forns, el musical Ho sento molt amb J.M. Hernández Ripoll, Àrea de text amb Anna Pérez i Al volant, dirigit per Josep Maria Felip.

Repeteixen a la graella Jocs de ràdio, Tête à tête amb Pere Vives, Cocodril Club amb Albert Malla, 70 x hora amb Pep Sala, Sempre ens quedarà París i Punt G amb Gisela Puntí, Amunt i avall, COM concert, etc.

Aquí teniu un recull de promos dels programes de l’estiu 2006 a COMRàdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes