20050721 Programació estiu COM b

Us presentem el dossier corresponent a les graelles d’estiu de 2005 a la COM. El magazín matinal es diu Direcció Assistida i compte amb dos conductors: la franja informativa amb Franc Lluís i el magazín amb Carla Sanmartín. Al migdia, seguint la moda de les sèries a la televisió es posa en antena Fora de sèries amb Marc Villanueva i Dario Porras. A la 1 és la cita amb els millors moments de Catalunya en Plural amb el Gran Reserva. La tarda està ocupada pel programa de bones vibracions Energia Positiva de Lluís Marrasé i el magazín Bufar i fer ampolles amb Patrícia Lainz i Víctor Endrino. El BCN Fòrum de l’any anterior amb Àngels Bronsoms dona pas al Tendències, que a la nova temporada es convertirà en programa diari.

Els caps de setmana després del tradicional Amunt i avall, Tere Usó s’ocupa dels matins de dissabte i diumenge amb Fem l’agost. Les tardes seran per Jordi Marimon i el musical Clau de sol.

Com en estius anteriors s’emeten els programes Sota Zero amb Oriol Puig, Sensacions amb Antoni Salvador, Tal com som amb Jordi Sacristan, Punt G amb Gisela Puntí, Visca Finlàndia, Boulevard… entre d’altres.

Podeu escoltar també un recull de promos de la temporada d’estiu 2005.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes