20040716 Programació estiu COM B
Aquí teniu un dossier amb la graella de programació de l’estiu 2004 a COMRàdio.

Núria Coll va ser la conductora del programa matinal La Segona R-Pública, Imma Sust els migdies presentava La Gandula, Sílvia Cóppulo oferia un resum de les entrevistes més importants de la temporada a Gran Reserva de Catalunya en Plural, la tarda era per l’Anna Pérez i Estiu Punt COM, des del recinte del Fòrum 2004, Àngels Bronsoms conduia al vespre el BCN Fòrum, la nit era per la música de 70 x hora amb el músic Pep Sala.
Els caps de setmana Amunt i Avall ampliava el seu horari i s’emetia de 08 a 10 del matí i un cop a la setmana es realitzava des de les principals festes majors dels pobles de Catalunya, el magazín dels matins de dissabte i diumenge eren per Lourdes Lancho i La Cara B i les tardes per Andreu Viñas i el Preferències.
Per les nits de dissabte i diumenge Roger de Gràcia i Lara Casanovas feien la seva proposta Visca Finlàndia.

Destaquem dues frases del document
COMRàdio, nou anys d’experiència, nou anys de ràdio publica, nou anys al teu costat.
COMRàdio, xarxa local. COMRàdio, totes les veus del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes