19970718 Bomba 2 Bruch 51, 2 b

El fet es va produir en el centre d’administració i publicitat que la COM tenia al carrer Bruc. Va ser el 18 de juliol de 1997, a primera hora de la tarda, quan un petit artefacte de fabricació casera va explotar; per fortuna no va tenir cap mena de conseqüència. Les autoritats van trobar a l’interior d’una bossa de plàstic una ampolla amb líquid inflamable i quatre petards, dels quals només van esclatar dos. L’atemptat no va ser reivindicat, tot i que es va rebre una trucada amenaçadora d’una dona que parlava en euskera. El director general de la COM en aquell moment, L’Enric Sopena, va condemnar els fets, afirmant que res podria acabar amb la llibertat d’expressió de l’emissora.

Us oferim les notícies que les agències i els diaris van publicar en les edicions del dissabte 19 de juliol en relació a aquest incident.

19970718 Bomba Bruch 51, 2 b


Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes