20000127 Cuni,Cata,Sopena i Pujol b

El 14 de juliol de 1998 Jordi Pujol visitava els estudis de la COM per participar com a convidat al programa Els matins amb Josep Cuní. Us invitem a escoltar l’entrevista sencera que el president de la Generalitat va oferir al periodista Josep Cuní, una interessant conversa on es van analitzar qüestions que avui, amb les últimes notícies arran de l’Estatut i la manifestació multitudinària del passat 10 de juliol, tornen a ser actualitat. L’entrevista coincidia amb la festa nacional francesa i la victòria del país veí al Mundial de futbol. El President reflexiona sobre la necessitat d’incrementar l’ús social del català, assenyalant que el consens sobre la llengua s’ha de realitzar sobre la base de la justícia. També respon a algunes declaraciones fetes per Aznar desde Madrid i, entre moltes altres coses, parla de la declaració que estava elaborant en aquell moment amb el propòsit que el caràcter plurinacional d’Espanya sigui clarament reconegut.

Fa un mes Jordi Pujol complia 80 anys.

A la fotografia, Josep Cuní, Joan Catà director dels Serveis Informatius, Enric Sopena, director general i Jordi Pujol, president de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes