20100713 FOTO Família aula formacio B

COMRàdio ha entregat  els diplomes del Segon Cicle  de l’Aula de Formació que sota el títol “Eines COM per a redactors  d’Emissores Municipals” ha tingut una durada de 12 hores. Aquest segon cicle ha comptat amb 43 inscrits d’emissores d’arreu de Catalunya, que han assistit a sessions de tècniques de locució i respiració, recerca de fonts d’informació, continguts multimèdia o eines i recursos on line.
Han participat com a ponents  d’aquestes sessions, la logopeda i pedagoga, Lídia Cóppulo, el professor de periodismo de la UAB Vicenç Rabadan, el periodista Xavier Vinader, el director-gerent de Montcada Comunicació, Lluís Maldonado,  el director de lamalla.cat, Dídac Boza i l’experta en creació de programes sobre periodisme i noves tecnologies, Eva Domínguez.
Després de l’estiu es tancarà  el primer any de l’Aula amb un tercer i quart cicle  de sessions dedicades a tècnics i  comercials d’emissores municipals.
El primer cicle va estar adreçat a directors i gestors d’aquests mitjans de comunicació.
L’Aula de COMRàdio coordinada  pel periodista Enric Sopena és un servei formatiu adreçat als treballadors,  professionals i col.laboradors  de les emissores municipals consorciades.

A la foto de família hi podeu veure els inscrits a l’àula amb el director general de COMRàdio, Francesc Triola, la cap d’Acció Local, Vicky Gómez i el coordinador de l’àula, Enric Sopena.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes