Programació COMRàdio. Temporada 2005-2006

Arxiu històric - 30/06/2010

ok20052006 b

Amb la marxa de Joan Barril i Elisenda Roca de la COM, s’enceta una tercera etapa des del punt de vista del projecte de programació. S’incorpora Glòria Serra, per fer-se càrrec dels matins. Matins.COM s’emetrà a COMRàdio les dues properes temporades. I Clara Sánchez-Castro debuta els caps de setmana amb Serendípia.

Altres novetats son el retorn de Miquel Giménez als migdies, ara amb un nou projecte amb el títol de La Divina Comèdia, el programa de Jordi Sacristan Tal com som continua en la seva emissió diària a la sobretaula, Les nits amb Esther Sardans passen al cap de setmana i Àngels Bronsoms amb Tendències es fa càrrec de la franja de 01 a 03 de la matinada.

Aquesta temporada es recupera un altre cop els directes de les matinades amb la incorporació del programa musical Bon dia lluna amb Jordi Marimon.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes