20100510 Àula COM B

Aquest dilluns 10 de maig s’ha celebrat l’última sessió del primer cicle formatiu de l’Aula de COMRàdio sota el títol “Les emissores municipals i la nova Llei General de Comunicació Audiovisual: regulació o campanades a mort?” a càrrec de Joan Recasens, advocat i professor de Dret Administratiu a la Universitat de Barcelona.

L’Aula de COMRàdio”, dirigida i coordinada pel periodista Enric Sopena, està dividida en cicles formatius específics -amb sessions quinzenals, adreçat als diferents col·lectius professionals implicats en la comunicació, en general, i en la informació de proximitat, en concret.

Aquest dilluns s’ha tancat el cicle “Eines COM per a gestors i directors d’emissores de ràdio municipals”. Tanmateix, el dilluns 31 de maig començarà el segon cicle “Eines COM per a redactors d’emissores de ràdio municipals”.

A la foto apareixen el director de “L’Aula de COMRàdio”, Enric Sopena, el director general de COMRàdio, Francesc Triola, i la cap d’Acció Local, Vicky Gómez, acompanyats dels directors i gestors de ràdios municipals que han participat en aquest cicle.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes