Logo_apunt_web

COMRàdio farà un seguiment especial de la final a 4 de l’Eurolliga 2010 de bàsquet, que se celebra a París del 7 al 9 de maig. Albert Díez serà l’enviat especial de l’emissora al Palau d’Esports de París-Bercy, on es decidirà el campió de la competició.

A banda del seguiment informatiu i de les transmissions esportives, la redacció d’esports de COMRàdio aprofita la final a 4 de l’Eurolliga per posar en marxa el bloc COMesports (http://blogs.laxarxa.com/comesports), que també inclourà un seguiment especial de la competició.

Divendres 7 de maig

De les 17.45 h a les 20 h COMRàdio oferirà la transmissió de la primera semifinal de la competició, Regal Barça – CSKA de Moscou. La narració del partit anirà a càrrec d’Albert Díez, sota la coordinació de Joan Batllori i amb els comentaris d’Òscar Herreros i David Fleta. D’altra banda, Sergi Mas, al capdavant del programa Que has dinat? –que s’emet de dilluns a divendres de 15 h a 16 h- connectarà amb Albert Díez, que també anirà participant a la resta d’espais informatius.

Dissabte 8 de maig

L’enviat especial de COMRàdio a París oferirà l’actualitat de la jornada de descans de la final a 4 durant el programa COM Esports, que s’emet de 14.30 h a 15 h.

Diumenge 9 de maig

En cas que el Barça jugui la final contra el guanyador de l’altre semifinal, Partizan – Olympiacos, de les 20 h a la mitjanit, la COM oferirà la transmissió de manera íntegra. En cas que el Barça disputi el partit pel tercer i quart lloc, a partir de les 17.30 h i fins a les 20 h, el programa COM Esports Competició anirà connectant amb Albert Díez perquè expliqui el desenllaç del matx des del pavelló de París-Bercy.

Recordem ara una de les primeres transmissions de bàsquet a COMRàdio, 11 d’abril  de 1996, del partit Barça – Panathinaikos amb els comentaris de Francesc Fernández, David Bernabeu i Jordi Pons. Hi podeu escoltar les paraules de Salvador Alemany,  Aíto García Reneses, Josep Lluís Núñez, etc.

Lamentablement el Barça, que si va deixar l’ànima, va perdre  67 – 66. El partit va acabar envoltat de polèmica.

Francesc Fernández Jordi Pons

20061119 David BernabeuB

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes