“Tal com som”. Resum d’escriptors

Arxiu històric - 23/04/2010

_MG_8653BUs oferim la possibilitat d’escoltar gragments de les entrevistes amb escriptors i editors realitzades per Jordi Sacristan al programa “Tal com som”. Aquest programa s’ha emès a COMRàdio al llarg d’aquests darrers 15 anys.

El muntatge que podeu escoltar és de Nando Caballero.

José Luis de Vilallonga, Teresa Pàmies, Ignasi Riera, Eliseu Climent, Ana Mª Matute, Alvaro Pombo, Juan José Millás, Antonio Muñoz Molina, Juan Cruz, Jaume Cabré, Antoni Puigverd, Suso de Toro, Carme Riera, Sergio Ramírez, Francisco González Ledesma, Jorge Bucay, Daniel Fernández, Vicenç Villatoro, Andreu Martín, Josep Maria Benet i Jornet, Manuel Vicent, Isabel Clara Simó, Carmen Posadas, Manuel Vázquez Montalbán, Baltasar Porcel, Rosa Montero i Ferran Torrent.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes