Novetats de Dilluns de Pasqua a COMRàdio

Arxiu històric - 31/03/2010
 

Christian Serrano_ipodLes millors versions de la història, coproduït amb Ràdio
L’Hospitalet, i Primavera Time, amb Christian Serrano,
el Dilluns de Pasqua a la COM

 
La programació especial d’aquest Dilluns de Pasqua a COMRàdio tindrà la música com a plat fort i comptarà com a novetats més destacades amb l’espai Les millors versions de la història, coproduït amb Ràdio L’Hospitalet, i el magazín musical Primavera Time, amb Christian Serrano. D’altra banda, el magazín matinal El Dia de Dilluns de Pasqua anirà a càrrec de Josep Mª Cano, que actualment presenta el programa matinal Tot a l’hora a Ràdio Arenys i el magazín de tarda L’home verd a Ràdio Argentona, ambdues emissores consorciades a COMRàdio. La COM referma així, una vegada més, el seu compromís amb les emissores municipals.Canologoradiol'hospiTot i que COMRàdio mantindrà en antena els principals espais de la seva graella, Dilluns de Pasqua la programació inclourà de 19 h a 20 h una coproducció de Ràdio L’Hospitalet: Les millors versions de la història, que porta el segell del programa Bad Music. Els seus responsables, José Luís Martín i Laura Castro, han realitzat una enquesta entre els oients, els mitjans de comunicació i els professionals del món de la música per descobrir quines són les millors versions de la història de la música, amb resultats sorprenents.També s’incorpora a la graella de COMRàdio l’espai musical amb participació dels oients Primavera Time, dirigit i presentat per Christian Serrano, que es podrà escoltar  Dilluns de Pasqua de 20 h a 23 h. De la seva banda, Oriol Puig presentarà a la mitjanit  l’espai Noms propis,dedicat  a la banda catalana La Troba Kung-Fú.
A les fotos, Christian Serrano i Josep Maria Cano.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes