20100316 Tarda de ràdioBTarda de Ràdio, que dirigeix i presenta Manolo Garrido, ha emès en aquest programa especial una tertúlia, on han participat Francesc Triola, director general de COMRàdio, Marc Sabater, director de Ràdio Sabadell, i Pitu Abril i Virtu Morón, dues de les persones que han treballat a la COM durant aquests primers 15 anys, especialment en els seus inicis. A més, Manolo Garrido ha entrevistat Julià Peiró, que ha parlat dels canvis a la nit de Barcelona entre 1995 i 2010. La unitat mòbil s’ha desplaçat fins al capdavall de la Rambla, on hi ha instal·lada la carpa de Rambleros i ha entrevistat Morfi Grey i Joan Estrada. Així mateix, la unitat mòbil també s’ha acostat al Museu d’Història de Barcelona, on hi ha l’exposició sobre Ildefons Cerdà i el 150 anys del pla urbanístic que va traçar l’Eixample de Barcelona. Finalment, Tarda de Ràdio en directe a l’estudi Dani Flaco que ha presentat el seu últim treball.20090902 Manolo Garridon274547039165_3822

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes