20090902 Francesc Triola 2B

El dia 1 de març COMRàdio ha fet 15 anys. En primer lloc, com a director general de l’emissora vull donar les gràcies als oients per la vostra confiança i a tots els professionals de la COM. Sense la gratitud d’uns i  l’esforç dels altres res hauria estat possible.

Fem 15 anys i iniciem un bloc on, cada dia dels 15 anys, anirem apropant-vos àudios històrics, fotografies, algun vídeo, els records dels professionals que treballen o han treballat a la ràdio… Cada dia trobareu alguna novetat. Però, sobretot, volem que sigui el vostre bloc. L’espai per fer aportacions, explicar records, i oferir propostes.

La xarxa d’emissores de la COM, formada per 136 ràdios municipals, supera el mig milió d’oients, segons la darrera onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura. En aquest sentit, COMRàdio es manté fidel al  doble objectiu fundacional: oferir una programació de servei públic de qualitat, plural, participativa i basada en la proximitat, i donar el màxim suport a les emissores municipals.

Francesc Triola

5 comentaris Benvinguda del director general, Francesc Triola, al bloc 15 anys de la COM”

 1. Dolors Rifà escrigué:

  Moltes feliçitats per aquets 15 anys i moltes gracies per les bones estones que hens feu pasar. Andavant!!!
  Dolors Rifà

 2. Maria Pilar escrigué:

  Felicidades, me parece fantástica esta emisora y la escuchio siempre que me es posible

  Mari Pilar

 3. Arxiu històric COMRàdioarxiuhistoric escrigué:

  Gracias por tu fidelidad.

 4. Arxiu històric COMRàdioarxiuhistoric escrigué:

  Gràcies també a tu per escoltar-nos.

 5. meritxell escrigué:

  Hola vaig descobrir la Com a mitjans del 1998 al programa COM DIU, desde el primer instant vaig admirar moltissim a JORDI DURAN per la seva veu i la seva naturalitat davant els microfons han passat els anys i el continuu admirant amb la mateixa força. Desde Solsona Meri.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

  Etiquetes