20090902 Francesc Triola 2B

El dia 1 de març COMRàdio ha fet 15 anys. En primer lloc, com a director general de l’emissora vull donar les gràcies als oients per la vostra confiança i a tots els professionals de la COM. Sense la gratitud d’uns i  l’esforç dels altres res hauria estat possible.

Fem 15 anys i iniciem un bloc on, cada dia dels 15 anys, anirem apropant-vos àudios històrics, fotografies, algun vídeo, els records dels professionals que treballen o han treballat a la ràdio… Cada dia trobareu alguna novetat. Però, sobretot, volem que sigui el vostre bloc. L’espai per fer aportacions, explicar records, i oferir propostes.

La xarxa d’emissores de la COM, formada per 136 ràdios municipals, supera el mig milió d’oients, segons la darrera onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura. En aquest sentit, COMRàdio es manté fidel al  doble objectiu fundacional: oferir una programació de servei públic de qualitat, plural, participativa i basada en la proximitat, i donar el màxim suport a les emissores municipals.

Francesc Triola

5 comentaris Benvinguda del director general, Francesc Triola, al bloc 15 anys de la COM”