5 de gener de 2004. Els Reis ja venen

Arxiu històric - 4/01/2010

2007-2008 Anna Pérez Pagèz b

L’Anna Pérez Pagès conduïa aquest programa especial la tarda freda i boirosa del 5 de gener de l’any 2004. Ja venen els Reis acompanyava els oients de la COM en l’acte festiu més multitudinari que viu la ciutat de Barcelona: la Cavalcada dels Reis. Com a novetat, aquell any s’hi podia veure una carrossa dedicada al Fòrum de les Cultures en un vehicle elèctric com a símbol de la sostenibilitat.

Però, com sabeu, els Reis no desfilaven sols: sis companyies artístiques, un grup d’animació i tres camells mecànics els acompanyaven durant els cinc quilòmetres de recorregut. Un gran número de patges ajudaven a repartir  les deu tones de carbó i caramels entre els assistents a la cavalcada.

Xavi Navarro i Jesús Torné van ser els encarregats de descriure l’ambient que es respirava als carrers en aquella tarda de nervis i de molta expectació. L’alcalde, Joan Clos, i el conseller de cultura, Ferran Mascarell, anunciaven des del balcó de l’edifici del Port el parlament dels Reis.

Podeu tornar a viure la màgia d’aquella tarda fent play aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Vídeo

laxarxaradio

    Etiquetes