que l'amor ens salvi de la vidaAmb la mirada posada ja en Sant Jordi, algunes de les novetats que presenten les editorials tenen l’amor com a tema principal. N’és una bon exemple la proposta que ens fa aquesta setmana la directora de premsa de La Galera, la Laura Garcia.  comencem amb “Que l’amor ens salvi de la vida”, el darrer llibre de David Escamilla que s’estrena en novel.la juvenil i narra la història d’amor entre un periodista de ràdio i una noia que treballa al seu programa. La segona recomanació literària de la Laura forma part de la col.lecció de llibres dedicada a les tradicions populars: es tracta de Sant Jordi i el drac, d’Anna Canyelles que no només ens permet conèixer la llegenda de Sant Jordi sino també pintar-la. La tercera recomanació és El teu primer teatre de Sant Jordi, un teatre que ofereix als nens la possibilitat de representar la llegenda de Sant Jordi en aquest teatre.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes