centrerecuperacioreptilscatalunyaLa codirectora del portal sortiambnens.com, la Gemma Ruíz, ens proposa anar d’excursió al CRARC (Centre de Recuperació de Rèptils i Amfibis) situat a Masquefa que es dediquen a recuperar fauna salvatge (l’únic a l’Estat que s’hi dedica) que recuperan la fauna i la tornen al seu hàbitat natural i també fan sortides a estanys i llacs de Catalunya on s’han introduït espècies no autòctones i se’ls queden allà perquè no els poden introduir en cap espai natural d’aquí perquè no són autòctons. S’hi poden veure sargantanes, llangardaixos, iguanes, entre d’altres espècies.
Pel què fa a receptes culinàries, la Gemma ens proposa fer crestes (les empanadilles).

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes