La GranjaFalten dons mesos per Sant Jordi però les editorials ja fa mesos que treballen per llançar els títols més atractius de cara al 23 d’abril. Estrella Polar també i mostra d’això en són els llibres que ens presenta avui la Patrizia Campana, directora d’Estrella Polar. El primer títol és El drac de Sant Jordi de Gemma Lienas. La segona recomanació literària és una lectura pensada pels més petits, d’un i dos anys, que es titula El meu primer llibre de textures, la Granja, i un segon títol; El meu primer llibre per descobrir el món, que és una mena de diccionari visual. Un nou concepte de mètode educatiu que consisteix en associar una foto o imatge amb un concepte o paraula. Aquest darrer títol està pensat per nens una mica més grans, de dos anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes