RATLLES BLAVES COB PROVLa responsable de comunicació de l’editorial La Galera, la Laura Garcia ens recomana avui les següents lectures: l’àlbum il.lustrat titulat Ratlles blaves que explica la història d’un nen que té un jersei amb ratlles blaves de les que ell imagina móns llunyans i escenaris diversos . El conte és d’Eva Hibernia i està il.lustrat per Nilobon Kijkrailas és el llibre guanyador del darrer premi Sant Joan de Déu. El següent llibre que ens presenta la Laura és Adolescents.cat, basat en el portal que es diu com el llibre i que és un dels que té més èxit entre els nois i noies adolescents. El pròleg està escrit per l’actor Carlos Cuevas, també usuari d’aquest portal. La tercera recomanació és una nova col.lecció que es publicarà el 3 de març i  és la primera aventura literària que escriu Jo Nesbo en literatura infantil i juvenil. La col.lecció es diu El doctor Proctor i les pòlvores tira-pets adreçat a nens de 8 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes